Dupa o analiza de 3 luni, am observat ca multi dintre voi v-ati oprit la Home Page, fara a mai avea ocazia astfel de a vizualiza toate postarile de pe acest blog.

IMPORTANT: blogul afiseaza in HOME PAGE postarile lunii curente, prin urmare, daca doriti sa vedeti tot ceea ce am lucrat pana acum, trebuie sa vizualizati si lunile anterioare, luni care le gasiti in :” Archive/month….”, in sidebarul din dreapta.

Vizionare si cumparaturi placute!

Dear all,

After 3 months research, the most visited part from this blog is HOME PAGE. In this way, many of you missed the rest of my art from earlier months.

IMPORTANT: on HOME PAGE, this blog shows only the posts from current month. The posts from earlier months you can find them in :” Archive/month…” from right sidebar.

Please visit them and enjoy shopping here!

Best to all,

Oana

Advertisements

2 responses »

  • Buna dimineata,

   Numele meu este Oana Ciulei; suntem 2 Oane Ciulei in Romania, eu sunt din Sibiu si doar cochetez cu ideea de a scrie. Oana celalata – culmea este ca ne si stim – este din Bucuresti. Posibil ca ea sa fi scris acel minunat articol. Eu una nu imi amintesc sa fi scris asa ceva – desi sunt intru totul de acord cu ceea ce a scris ea.

   De obicei ceea ce scriu eu, pun pe blogul : http://www.euinsami.blogspot.ro.

   Ma simt eu onorata in numele Oanei, insa cred ca pe ea o cautati. Oana are un post scris pe celalalt blog al meu: http://www.glassbyoana.wordpress.com, si asa poate veti reusi sa dati de ea.

   Va doresc numai bine si bucurie in tot ceea ce faceti!

   Cu drag,
   Oana Ciulei
   0733-090490

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s