Produsele din aceasta gama, sunt strict accesorii de decor.

Ele nu pot fi folosite pentru uz alimentar continuu( cum utilizam farfuriile de mancare); de asemenea intretinerea lor necesita atentie, dragoste pentru frumos si apreciere pentru munca depusa de artist.

Vazele, suportii de sticla meniti sa sustina delicatele tije verzi, sunt facuti din sticla. Sticla este decorata manual cu ajutorul diferitelor materiale specifice: foita de aur, culoare pentru sticla sau acrilica, lac pentru luciu, satinare, materiale pretabile pentru decorarea sticlei si a portelanului.

Aceste produse necesita o ingrijire deosebita- se curata manual, fara detergenti si de preferabil cu apa calduta sau rece.

Rezervarea

  • trimiteti un comentariu in dreptul obiectului care va place si care doriti sa il achizitionati dar momentan nu dispuneti de bani. Acel comentariu trebuie sa cuprinda: Numele intreg, varsta si un numar de telefon.
  • obiectul respectiv va fi rezervat timp de o saptamana- in cazul in care nu reveniti cu un al doilea comentariu ( cumpar sau renunt) el va fi repus in vanzare fara nici o notificare din partea creatorului
  • in cazul in care doriti prelungirea rezervarii, un al comentariu de prelungire este foarte binevenit.
  • Un obiect nu poate sta etichetat ca fiind rezervat mai muld de 2 saptamani!!!

Comanda

  • trimiteti un e-mail la adresa : glassbyoana@gmail.com, cu urmatoarele date : pentru Sibiu: nume si telefon, plus care obiect vi-l doriti. Detaliile unde ne intalnim le stabilim ulterior. Pentru alte orase, va rog sa imi dat toate detaliile pentru a putea expedia prin curierat sau Posta Romana coletul si anume: nume, prenume, adresa si un nr de telefon. Ar fi de preferat sa imi mentionati si ce modalitate de trasport preferati.

Livrare

  • Comanda se livreaza in 24 de ore in Sbiu, 2-3 zile in tara in cazul in care se solicita livrare expresa prin curierat rapid si 4-5 zile cu Posta Romana.( ptr un singur obiect, sau un set deja existent)
  • Costurile de transport sunt suportate de catre persoana care comanda!

Lista neagra!!!!

Desi este neplacut, ma vad nevoita sa infiintez si o lista neagra cu neseriosi; pentru ca ea sa fie cat mai scurta, va rog sa va ganditi bine si sa va asumati raspunderea comenzii. Pentru mine ca si artist cat si pentru cei care doresc sa se bucure de munca mea este neplacut sa nu pot raspunde la anumite solicitari serioase si de buna credinta din cauza ca obiectele respective au fost :”rezervate” sau :”comandate” de persoane care nu mai doresc sa isi asume aceasta responsabilitate.

Lista va fi publicata in fiecare luna- cu parere de rau pentru cei care sunt :”inscrisi”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s